Főoldal Impresszum Szakmák Iskolák Térkép

Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Általános Iskola Speciális Szakiskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat

2800 Tatabánya, Bánhidai ltp. 408.

OM azonosító: 101905

Tel: 34/301-100

E-mail cím: eltes.iskola@gmail.com

Internet cím: www.eltes-tatabanya.sulinet.hu

Igazgató: Bacsó Ágnes


Pályaválasztási rendezvények időpontjai (nyílt nap):

2012.11.19-2012.11.21.
2012.11.21. 1600


Induló képzési formák*:

Speciális Szakiskola:

szakképzés:
A szakiskolában 3-4 év alatt szerezhető részszakképesítés, szakképesítés gépészet, könnyűipar és mezőgazdaság szakmacsoportokban. Tervezett szakmák épület és szerkezetlakatos, lakástextil készítő, textiltermék összeállító, parkgondozó, kerti munkás.


Felvételi:

Felvételi vizsga nincsen, a diákok túljelentkezés esetén az általános iskolai eredményeik rangsora alapján kerülnek felvételre.


Iskolánk:

A szakiskolai képzés azoknak a tanulásban akadályozott tanulóknak biztosít oktatást, akik rendelkeznek a Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság érvényes szakvéleményével. Az iskolában informatikaterem, konditerem, szakkörök (főző, kertész, természetjáró, önismereti), sportkörök (futball, íjászat, tollaslabda) várja a diákokat. A tangazdaság 2,5 hektáron fóliasátrakkal, üvegházakkal, gépparkkal biztosítja a tanulók magas szintű szakmai képzését. A lakatosműhelyben korszerű ipari gépeken tanulhatják a szakma fortélyait a diákok. Az iskola központi telephelyén lévő varrodában gyógypedagógus varrónők segítségével sajátíthatók el a lakástextil készítő szakma ismeretei.